“Jeg prøvede eftermiddagste i en dejlig butik kendt som det bedste bageri i Leicestershire og blev blæst omkuld”

Siden åbningen i februar 2016 i den sofistikerede Leicester-forstad Stonygate, er Baker St Cakes blevet en enormt populær destination for hjemmelavede gourmetkager og bagværk, inklusive pasta, og har vundet en række priser, herunder Three Star Food Award.
Denne søde lille butik har været på min liste over steder at besøge i lang tid, og i sin seneste pris – da jeg blev kåret som det bedste bageri i Leicestershire ved National Bakery Awards – vidste jeg, at jeg virkelig havde brug for at besøge dette sted.
Jeg var glad for at erfare, at Baker St Cakes for nylig var begyndt at servere eftermiddagste, så jeg besluttede at bestille en fredagsgave til mig selv og min mor.Når alt kommer til alt, hvilken bedre måde at starte din weekend på end med eftermiddagste på det bedste bageri i området?
Denne smykkebutik er virkelig et smukt lille sted.Den friske hvide indretning, blomsterdekorationer og udvalget af kager på disken giver et godt førstehåndsindtryk.Vi blev også hilst varmt velkommen af ​​medarbejderen Esme, som præsenterede sig selv, gav os et valg af bord (for det meste sol eller sol, vi valgte sidstnævnte) og introducerede os til eftermiddagste.
Menukort med detaljerede oplysninger om de retter, vi ville få serveret, blev lagt på bordet sammen med vores tallerkener og guldbestik.Vi havde et valg mellem forskellige løse bladte eller lokalt brændt kaffe, jeg havde en kop traditionel te til morgenmad, og min mor valgte en cappuccino.
Vores drinks ankom inden for få minutter, og vores lagdelte kagestand blev stillet på bordet og arrangerede pænt maden, som bestemt så indbydende ud.
Vi startede med en sandwich lavet ved hjælp af en japansk tallerken på grund af dens lette tekstur.Brødet er let ristet og jeg synes det er lidt sødt.
Ost, løg og æg mayonnaise toppings er lækre, men min absolutte favorit er chili kylling.Jeg kan virkelig godt lide den krydrethed, det giver.
Der fulgte søde lag, som jeg valgte at starte med en jordbær- og madagaskar-vaniljecheesecake, der var pakket i en lille form.Mor sagde, at et sådant arrangement kræver meget tålmodighed, men som alle delikate desserter.
Denne cheesecake kombinerer en sprød kiksebund med et cremet fyld og sødt frugtfyld.Top med flødeskum og en lille skefuld hvid chokolade.
Jeg er ikke altid fan af mad med pistacie-smag, men delikatessen med pistacie og hvid chokolade var mine to første retter til denne eftermiddagste.Den kombinerer lag, herunder en let kiksebund, cremet pistaciemousse og bittesmå stykker pistacie, der giver teksturen et lækkert knas.
Hvad angår mine smagsløg, så er det forbundet med belgisk chokolade og havsalt karameltærte.Den har et rigt, dekadent center og butterdejsskal, og en pæn lille chokoladeplade, hvor der står "Bakers Saint Cake", er den perfekte prikken over i'et.
Tortillaerne blev serveret varme med fyldig hytteost og jordbærsyltetøj, frisk i smagen og let i konsistensen.Vi var også i stand til at vælge pasta fra et imponerende udvalg på disken, som omfattede mango og passionsfrugt, karamel hvid chokolade og fødselsdag Oreos.Jeg valgte creme brulee, og min mor valgte belgisk chokolade og havsalt.
Nå, disse makroner er virkelig enestående, og jeg kan se, hvorfor de har modtaget mange priser for butikken og fået en tilslutning.Selve pastaens konsistens er den perfekte kombination af sprød skorpe og lækker sej kerne, hvilket resulterer i en eksplosion af sødt fyld i bunden af ​​en delikat gourmetgodbid.
Efter at have spist på tredje sal, følte vi os alle meget mætte, og vi følte alle, at hver bid af denne eftermiddagste var en slags fornøjelse.
Jeg er så glad for, at jeg endelig besøgte denne lille perle.Miljøet er enkelt og stilfuldt, næsten lige så smukt som et kage- og konditori – vi synes, de smager utroligt.
Alt fra mad og drikke til Esmes super effektive og venlige betjening er af højeste kvalitet.Jeg synes £40 for to er en rimelig pris givet kvaliteten af ​​oplevelsen.
Bemærk venligst, at eftermiddagste kun tilbydes fredag, lørdag og søndag.Bestillinger skal foretages mindst 24 timer i forvejen for at besøge.


Indlægstid: 25-jun-2023